Om oppholdet

Kattene har seperate plasser, og vi slipper dem ikke sammen med andre. På denne måten unngår vi unødig stress, og reduserer smittefaren. Hver katt har et bur på mellom 1- 2 kvadratmeter. Burene går fra gulv til tak, og har hyller i flere høyder, slik at kattene har gode muligheter til å bevege seg. Mange bur har vindu, slik at katten kan sitte inne og se ut. Alle har utgang til eget utebur, hvor de kan gå ut og inn som de vil.

Vi gir kattene mulighet til å komme ut av buret sitt hver dag for å få litt klapp og kos, og for å ta seg en liten runde i kattepensjonatet. De blir som sagt aldri sluppet ut sammen, men tar seg gjerne en runde for å inspisere kattene i de andre burene på trygg avstand bak nettingen.

Det kan virke betryggende for katten om man tar med noe hjemmefra som katten kjenner igjen lukten av, f.eks et teppe eller pute som katten pleier å sove på.

kattepensjonat inne
kattemat x

FOR OG FORING:
Vi bruker et høykvalitets for som kattene liker svært godt, samtidig som vi er trygge på at de får riktig næring. Kattene har hele tiden ubegrenset tilgang på mat og vann. Vi bruker derfor et lavkalori for slik at kattene ikke får en voldsom vektøkning. Dersom dere har ønske om andre fortyper kan vi selvfølgelig imøtekomme dette. Det er også mulig å ta med eget for eller mat som katten setter ekstra pris på.